15 May 2021


Welcome to Ammerudkollen Borettslag

Ammerudkollen is an attractive and scenic area, close to schools, kindergartens and public transport. We have Lillomarka as our closest neighbor. In the surrounding area there are many nice recreational facilities, bathing spots, benches, fireplaces and nature trails. In the winter, you can put on your skis practically outside the door and enjoy the prepared tracks.

Siste nytt fra Akers Avis Groruddalen

Stortingskandidat Marian Hussein (SV) ser med stor bekymring på korona-konsekvensene for arbeidsfolk i Groruddalen. Derfor setter partiet nettopp dette øverst på dagsordenen.

3. gardekompani i HMK Garde, bestående av en av verdens beste drill- og musikktropper, besøkte Aker sykehus for aller første gang fredag.

Minst 300 biler og massevis av blide barn med og uten ballonger, benyttet anledningen til å feire den muslimske høytiden Id (Id al-fitr, arabisk: Festen før bruddet), eller Eid, som markerer slutten på fastemåneden ramadan da moskeene Islamic Cultural Centre (ICC) og Det Islamske Forbundet (Rabita) i Oslo arrangerte «drive-thru» med biler ved Coop Obs Alnabru (tidligere Smart Club) i Smallvollveien mellom kl.12.00 og 14.00 på torsdag.

Grorud ILs debutsesong i fjorårets OBOS-liga ble en berg- og dalbane med en sjarmerende start og en nervepirrende, men heldigvis lykkelig slutt. I morgen går de på en ny sesong, og på tross av at de igjen er tippet nord og ned fra samtlige eksperter og bookmakere, er gultrøyene klare på at de har det som trengs for å bli værende i divisjonen og litt til...

En annen som er klar for en ny sesong i OBOS-ligaen er Oscar Aga. Fjorårets toppscorer håper på enda flere nettkjenninger i sesongen som kommer.

Skal Grorud lykkes denne sesongen, er de avhengige av at nøkkelspillere som både Oscar Aga og Martin Høyland leverer på samme nivå som i fjor. Det er imidlertid ikke de spillerne man har snakket mest om i vinter. Det er nemlig den 18 år gamle midtbanespilleren Christos Zafeiris som mange både tror og håper står foran et skikkelig gjennombrudd denne sesongen.

Calendar

There are no upcoming events at this time.