Foto: Tom Evensen

Ammerudkollen heier på de som passer på!

Ammerudkollen var med på «Hele Norge klapper».

Beboere i Ammerudkollen borettslag gjorde sitt for å vise helsepersonell og andre hvor høyt de verdsettes i disse corona-tider.

Gjennom Facebook-arrangementet «Hele Norge klapper» var vi invitert til å vise at vi setter pris på de som holder hjulene i gang. Alt fra helsepersonell til medarbeidere i dagligvarehandelen.

Foto: Tom Evensen

Madalina Tudorace i velferdsgruppa var en av initiativtakerne, og hun gikk rundt med ropert for å oppmuntre flere til å bli med.

– Det var kjempefint, det var veldig mange som var ute og heiet i går. Vi som arrangerte dette ble rørt til tårer av deltakelsen, at det var så mange som deltok, sa Madalina til Akers Avis Grurddalens Budstikke.

Avisen har fredag 20. mars 2020 en fin artikkel om markeringen.

Akers Avis Groruddalens Budstikke 20. mars 2020

Du kan også lese artikkelen på nett: https://groruddalen.no/kultur/heier-pa-de-som-passer-pa/19.26268 (krever abonnement).

Søndager kl 1800 er hele Norge invitert til å delta i arrangementet «Heile Noreg klappar / Hele Norge klapper». Mer informasjon finner du i Facebook-arrangementet ved å klikke her: https://www.facebook.com/events/238435887336866/

Arrangørene skriver:

Tusen takk for vanvittig respons!!

La oss fortsette å stå saman framover og samlast i vindauge, på balkongar og i hagar, og hedre dei vi synast fortener det.

La oss vere eit lyspunkt for kvarandre ved å gå saman kl. 18.00 på søndagane framover til dette er over, og heie, klappe, hoie og tromme for alle som held hjula i gang. Få naboen ut på sin balkong, så slepper du stå einsam.

Ta ein video av det og del med heltane! Del gjerne med emneknaggen #helenorgeklapper

– og om nokon vil synge opera eller anna er det berre å køyre på!

Viktig: Husk på råda frå helsestyresmaktene om å halde minst 1 meter avstand.

Foto: Tom Evensen
Foto: Tom Evensen
Foto: Tom Evensen
Foto: Tom Evensen